pCon.planner in een Design ontwerp wedstrijd!

De Deense onderneming Guldmann ontwikkelt technisch hulpmiddelen , die het dagelijkse werk van verzorgers en verpleegkundig personeel ontlast. Het GH1-plafond lift systeem ondersteunt bij thuisverpleging en is bovendien mooi vormgegeven. Volgens het motto: „Wij geven kleur aan dagelijkse zorg!“ kan het systeem GH1 aan zowel persoonlijke- als lokale omstandigheden worden aangepast.

GH1-woonkamer GH2-woonkamer

Om aan te geven hoe flexibel het systeem is, heeft Guldmann en het tijdschrift Handicap een ontwerp-wedstrijd uitgeschreven. Ideeën en ontwerpen kunnen bijvoorbeeld met pCon.planner gemaakt worden. De componenten voor de tekening van het liftensysteem kunt u vinden in de Online-catalogus  van Guldmann. Het creatiefste en mooiste ontwerp wint een installatie van een lift-systeem uitgevoerd door Guldmann.

Meer informatie kunt u vinden op de internetsite van de firma Guldmann en via het artikel in tijdschrift Handicap.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>