pCon.planner in een Design ontwerp wedstrijd!

[hana-flv-player video=”https://www.easterngraphics.com/pcon/nl/wp-content/uploads/2012/04/Schwoererhaus_Guldmann_2669_4.mp4″ width=”495″ height=”308″ description=”” player=”2″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”false” /]

De Deense onderneming Guldmann ontwikkelt technisch hulpmiddelen , die het dagelijkse werk van verzorgers en verpleegkundig personeel ontlast. Het GH1-plafond lift systeem ondersteunt bij thuisverpleging en is bovendien mooi vormgegeven. Volgens het motto: „Wij geven kleur aan dagelijkse zorg!“ kan het systeem GH1 aan zowel persoonlijke- als lokale omstandigheden worden aangepast.

GH1-woonkamer GH2-woonkamer

Om aan te geven hoe flexibel het systeem is, heeft Guldmann en het tijdschrift Handicap een ontwerp-wedstrijd uitgeschreven. Ideeën en ontwerpen kunnen bijvoorbeeld met pCon.planner gemaakt worden. De componenten voor de tekening van het liftensysteem kunt u vinden in de Online-catalogus  van Guldmann. Het creatiefste en mooiste ontwerp wint een installatie van een lift-systeem uitgevoerd door Guldmann.

Meer informatie kunt u vinden op de internetsite van de firma Guldmann en via het artikel in tijdschrift Handicap.

Sharing is caring