Tobias Grau in pCon.catalog beschikbaar

De Duitse fabrikant van armaturen Tobias Grau presenteert armatuur- en verlichtingsoplossingen voor de particuliere en zakelijke markt vanaf heden ook via pCon.catalog. De collectie bevat vloerlampen, tafel en bureauverlichting als ook hang- wand en plafondlampen. Voor pCon.planner is de gehele collectie omgezet naar 3D. Deze is nu beschikbaar via productcatalog en bestaat niet alleen uit het model maar bevat ook productinformatie van verschillende verlichtingssystemen.

 Tobias Grau

De producten van Tobias Grau staan er internationaal om bekend inspirerend te zijn specifiek om hun design, materiaal en techniek. De meest bekende lampen zijn GEORGE, OH, FALLING en TAI LANG als ook de bureaulamp collecties GO XT en XT-A. Tobias Grau is al award winnaar van veel nationale en internationale designprijzen. Een voorbeeld hiervan is de designprijs van de Federal Republic of Germany en de iF Design Award.

De onderneming is ontstaan in Hamburg in 1984. In het begin maakte Thomas Grau meubelen, faciliteiten en verlichting voor woon- en werkplekken. In 1987, tijdens de imm in Cologne, presenteerde het bedrijf zijn eerste verlichtingscollectie onder het merk Tobias Grau.

Het hoofdkantoor bevindt zich aan de rand van Hamburg en heeft 120 medewerkers onder leiding van Franziska en Tobias Grau. De ontwikkeling, montage, distributie en service van alle producten vindt plaats in Hamburg.

De verlichtingscollectie van Tobias Grau is te vinden in gespecialiseerde winkels in Hamburg, Berlijn, Düsseldorf, Cologne, Stuttgart en Munchen. Natuurlijk zijn de producten ook te bestellen via de online-shop. Tot slot zijn de producten beschikbaar in meer dan 800 exclusieve woon- kantoor- en verlichtingswinkels in meer dan 50 landen.

Sharing is caring