pCon op de beurs Medica 2011

Vier succesvolle dagen op de grootste en belangrijkste medische beurs ter wereld liggen achter ons. Meer dan 4500 exposanten van alle fabrikanten op het gebied van medische technologie, hulpmiddelen en IT hebben aan 134.500 bezoekers producten en diensten gepresenteerd.

Onze software oplossingen voor indelingstekeningen en productconfiguratie op medisch gebied zijn enthousiast ontvangen. De interesse kwam behalve uit Duitsland en de Europese landen  ook uit Azië en andere delen van de wereld. Zowel leveranciers als dealers  van ziekenhuis- en medische inrichtingen waren op de stand van Belimed en Medifa enthousiast over onze presentaties.

Het waren vier zeer interessante succesvolle dagen op de Medica 2011. Veel dank aan alle bezoekers en tot volgend jaar op de Medica 2012 in Düsseldorf.

Sharing is caring