Nieuwe OFML data Vielhauer beschikbaar

Vielhauer Kantoormeubelen introduceert alle nieuwe meubellijnen in OFML.

Graag neemt Vielhauer u mee op een tour door het uitgebreide programma met veel nieuwe modellen. Tekenen in pCon.Planner was nog nooit zo spectaculair bij Vielhauer.

Modula  Economy Premium

Een van de grote voordelen is de toegevoegde product- en planningslogica, die  u ondersteunen bij het juist configureren van onze producten. Een voorbeeld hiervan is het automatisch weglaten van poten, bij bepaalde opstellingen. Zo komt u achteraf niet meer voor verrassingen te staan.

Een ander groot pluspunt is de detaillering van onze nieuwe Vielhauer OFML data In de nieuwe pCon.Planner is het mogelijk om in 2D en 3D te tekenen. Verder kan men door een simpele druk op de knop een levensechte presentatie van de ingerichte ruimte laten zien.

Het benaderen van de werkelijke uitstraling van het kantoor is in de nieuwe pCon.Planner geen enkel probleem meer. De zeer uitgebreide online bibliotheek pCon.catalog stelt u in staat om uw indelingstekening te verfraaien met verschillende accessoires en producten.

Alle nieuwe meubellijnen zijn te vinden in de zeer uitgebreide OFML bibliotheek van Vielhauer Kantoormeubelen.

Sinaro Royal, voorheen Canto Sonar. Een uiterst strak U-beugel model voorzien van een schuin aflopende designpoot.
Sinaro Quadro, voorheen Canto Quadro. Een open wangbureau. Verkrijgbaar in vaste hoogte 75 cm. Een echt directiemeubel.
Economy Premium, voorheen Novo. Een stijlvolle C-poot. Standaard voorzien van een verticale kabelgoot. Hoogte instelbaar van 62-85 cm
Economy One. Heeft een veerondersteunende hoogteverstelling. Zonder hulpmiddelen op elke hoogte in te stellen. Voorzien van verschuifbaar blad.
Modula is een modulair kasten systeem. Oneindig uit te bouwen tot een complete kastenwand of scheiding voor elk kantoor. Verkrijgbaar als rek, roldeur,  klapdeur, vleugeldeur, laden, hangmappenladen.

 Sinaro Royal  Economy One

Het complete Vielhauer assortiment is leverbaar in alle kleuren van de uitgebreide Vielhauer kleurenkaart.

Ook reeds in de nieuwe melamine-kleur: acacia, vraagt u bij ons naar het houtmonster.

Heeft u interesse in Vielhauer of heeft u vragen in combinatie met pCon.Planner neem dan gerust contact op met ons verkoopteam: verkoop@vielhauer.nl

Of bezoek onze website: www.vielhauer.nl

Sharing is caring