Ahrend in pCon.catalog beschikbaar

Vanaf heden is Ahrend beschikbaar in pCon.catalog. Zij presenteren functioneel duurzaam design voor werk-, leer- en leefomgevingen.

Ahrend richt – samen met klanten, architecten en andere partners – omgevingen in waar mensen worden gestimuleerd tot optimale prestaties. Ahrend zorgt ervoor dat mensen professioneel, plezierig en productief kunnen werken en leren in mooie, functionele en duurzame werk-, leer- en leefomgevingen.

Four_Two_0098a  A2020_0032a  Four-Two_0083a

Ahrend is duurzaam in alle betekenissen van het woord en houdt bij al haar besluiten en handelingen rekening met de gevolgen voor people, planet en profit. Ahrend is een Cradle to Cradle-onderneming, die haar bedrijfsvoering inricht volgens het gedachtegoed van Braungart en McDonough. Diverse Ahrend-producten zijn reeds C2C-gecertificeerd.

Het assortiment van Ahrend als ontwerper en producent van herkenbaar, tijdloos ‘Dutch Design’-meubilair omvat stoelen als de revolutionaire Ahrend 2020, de tijdloos mooie Ahrend 250 en de legendarische Revolt, wereldwijd toegepaste tafels als Mehes en Ahrend 500, en vele andere bekroonde stoelen, tafels en opbergsystemen.

Ahrend richt zich op bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg, met verschillende uitgekiende inrichtingsoplossingen, toegespitst op de specifieke wensen van de markt.

Ahrend heeft tevens een aantal zeer aantrekkelijke producten voor thuis, zoals de Ahrend 380-stoel en tafel die Ineke Hans onlangs ontwierp in de geest van de legendarische Revolt en Facet van Friso Kramer.

Tot de recente productintroducties behoren de Loungescape (Basten Leijh), Living Wall (Frans van der Wielen) en de Kaigan (Marijn van der Poll). Eigentijdse producten die perfect passen in het huidige tijdsgewricht: flexibel werken, veel dynamiek, een prettige, huiselijke sfeer, gekoppeld aan optimale productiviteit.

Bezoek voor meer informatie de site: http://www.ahrend.com/.

Dit bericht is geplaatst in pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>