Medica banner

De Medica beurs in Düsseldorf is ‘s werelds belangrijkste beurs voor de medische sector. Daarom zijn wij hier voor het tweede opeenvolgende jaar aanwezig om onze software oplossingen te presenteren voor het maken van indelingstekeningen en het configureren van producten. De focus zal liggen op huisarts- en tandartspraktijken, ziekenhuizen, operatiekamers, röntgen, intensive care en gewone zorg, laboratorium, wasserij, sterilisatie en administratie. We verheugen ons om op de stands van Belimed en Medifa onze pCon.producten te presenteren en u zo te overtuigen dat pCon.planner en pCon.catalog ook ingezet kunnen worden in de medische sector.

OP_Ruimte

De Medica vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 november. U kunt ons vinden op de stands van Belimed(Hal 12, nummer B47) en Medifa(Hal 13, nummer A22). We hopen u te mogen begroeten op een van de beursdagen.

Sharing is caring