Beurs 100% Design succesvol

Beurs 100% Design zeer succesvol verlopen.

Onze eerste deelname aan 100% Design in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam is zeer succesvol verlopen. Het was goed om te merken dat al veel bedrijven, (interieur)architecten en particulieren pCon.planner 6 inzetten. De reacties waren overweldigend.

Beurs 100% Design succesvol Met name de eenvoud, snelheid en de presentatie mogelijkheden van het programma spreken veel eindgebruikers aan.

Ook hebben we op de beurs onze online bibliotheek http://www.pcon-catalog.com/ aan veel beurscollega’s gepresenteerd. De toegevoegde waarde wordt zeker erkend, zeker in combinatie met de overige deelnemende fabrikanten.  Ook eindgebruikers zien de kracht van een uitgebreide bibliotheek in combinatie met pCon.planner.

Wij kijken terug op deze beurs met een uiterst positief gevoel, en danken eenieder voor de getoonde interesse en enthousiaste reacties.

Wordt vervolgd…

Dit bericht is geplaatst in Events. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>