pCon.planner 6.3 nu te downloaden!!

Vanaf nu is de nieuwe versie pCon.planner 6.3 te downloaden via www.pcon-planner.com.

De nieuwe pCon.planner is voorzien van verschillende geavanceerde functies en tools. Verder heeft u de mogelijkheid om fotorealistische afbeeldingen te maken via Media Maker en deze te beheren met behulp van de Media Box. Dankzij nieuwe ruimte elementen en de 2D-symbolen bibliotheek, kunnen indelingstekening eenvoudig worden geoptimaliseerd. Verder biedt pCon.planner nieuwe mogelijkheden om te navigeren door uw tekeningen, objecten te verplaatsen en te roteren. De verbeterde presentatie kwaliteit and the verhoogde stabiliteit maakt het werken met de pCon.planner 6 aangenamer.

pCon.planner 6.3 nu te downloaden!!

Dit bericht is geplaatst in pCon.planner. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.