SSI Schafer Stellingen configureren en presenteren

De volgende afbeelding toont een twee verdiepingen tellend R3000 rack-systeem met aaneengesloten een PR600 palletstelling. De opstelling bestaat uit 24.600 afzonderlijke bouwdelen en beslaat een totaal van 678 vierkante meter. De tekening is gemaakt met behulp van de pCon.planner.
SSI Schafer  Stellingen configureren en presenteren

SSI Schäfer is wereld’s toonaangevende fabrikant van opslag- en logistieke systemen.  Het bedrijf heeft een gevarieerd aanbod van diensten; opslag & handling, werkstations, software, logistiek en het beheer van afvalstoffen (www.ssi-schaefer.de). Het bedrijf, gevestigd in Neunkirchen is internationaal actief en telt meer dan 8.000 werknemers.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.