pCon.planner op beurs MEDICA

Momenteel vindt in Düsseldorf  ‘s werelds belangrijkste en grootste medische beurs plaats, de MEDICA. Voorafgaand aan de beurs hebben de bedrijven Wissner-Bosserhoff, Medifa, Trilux Medical en Guldmann hun krachten gebundeld onder het Initiatief 4hospital, om gezamenlijk hun kameroplossingen te presenteren voor ziekenhuizen en ouderenzorg.

pCon.planner op beurs MEDICA

De op de beurs gepresenteerde 2-persoonkamers, operatiekamers en intensivecare-kamers zijn door het binnenhuisarchitektenbüro 100% Interior  ontworpen en vervolgens met de pCon.planner 6 gerealiseerd. Via 4hospital.de of de 4hospital-Online-Katalog op pCon.catalog kunt u alle zes ruimtevarianten als 3D-model downloaden. Daarnaast bieden de aan 4hospital verbonden bedrijven ook hun eigen Online-Catalog aan.

Dit bericht is geplaatst in Events. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.