Her-introductie pCon.catalog portal

De pCon.catalog portal is vernieuwd, met o.a. een vernieuwde layout en uitgebreide functionaliteiten.  We hebben nieuwe functionaliteiten toegevoegd om pCon.catalog nog gebruiksvriendelijker te maken.

Als eerste hebben we “Mijn favorieten” aan de linkerkant van de pagina. Dit menu werkt als favorieten, zoals u waarschijnlijk kent van uw Webbrowser. U kunt eenvoudig uw meest gebruikte online catalogi opslaan in deze lijst.

Ten tweede hebben we de zoek functie uitgebreid. Tijdens het typen zoals “tafel”, verschijnt er al een lijst met relevante catalogi welke de tekst “tafel” in de productnaam, productcategorie of zoektermen heeft opgenomen. Door op de tekst te klikken, wordt u direct verder naar de betreffende catalogi of product gedirigeerd. Klik hier om pCon.catalog te bezoeken.

Sharing is caring