Totul este pe măsură: dimensionarea în pCon.planner – noutăţi

Dimensionarea este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont când îţi construieşti un plan în pCon.planner.

panorama-randare

Este crucial să ai grijă să alegi distanţa corespunzătoare dintre obiecte, însă în acelaşi timp e nevoie să respecţi anumite standarde şi norme. Produsul final trebuie să fie atrăgător pentru client şi să-ţi apropie vânzarea, nu-i aşa? Uşor de spus, însă dificil de realizat deseori.

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

pCon.planner, numit cel mai bun software pentru design interior!

Ce poate fi mai interesant decât să ne informăm de la un super-site dedicat designului interior, domeniul de care atât noi, cât şi voi suntem îndrăgostiţii? Ce ziceţi de un site care clasează pCon.planner drept cel mai bun software pentru design interior?

Winners

Luna trecută, platforma ce găzduieşte informaţii despre designul interior, MyHome.pl, a făcut un top al celor mai bune programe de amenajări interioare, iar aplicaţia pCon.planner a ocupat cea mai bună poziţie!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Standardul de date OFML – planificarea eficientă

Standardul de date OFML

tehnologie-ofml

Reluăm seria articolelor despre pCon.update şi pCon.planner cu un articol mai amănunţit şi mai tehnic, dedicat standardului de date OFML şi mai precis meta-planificării ca parte de bază a meta-operaţiunilor.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Despre pCon.update pe-nţelesul tuturor

Credem că am evitat destul subiectul pCon.update, cel puţin pe blogul în română. De aceea, am hotărât că este momentul să discutăm despre pCon.update şi extraordinarul său potenţial, încă insuficient exploatat pe piaţa din România.

pcon-update

În consecinţă, vom dedica acest articol explicării câtorva noţiuni de bază, introductive, despre pCon.update.

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Camerele “Narative” și imaginile individuale de fundal în pCon.planner

Camerele “Narative” şi imaginile individuale de fundal sunt două dintre adiţiile importante pe care le puteţi găsi în ultima versiune a pCon.planner, 7.4 (asta până ce lansăm 7.5 – să vedeţi atunci noutăți).

ospray-pconplanner

Câteva cuvinte despre fiecare dintre acestea şi cum anume vă pot facilita munca în pCon.planner veţi găsi în rândurile de mai jos.

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

Descoperă noile îmbunătăţiri ale motorului de randare OSPRay

Cantitatea de muncă necesară creării unui plan de randare este deseori mare, aşa că este vital ca efortul tău să se vadă în produsul finit, după terminarea procesului de randare. Până la urmă, felul în care împachetezi designul este una dintre cele mai importante părţi ale creaţiei.

pconplanner-seminar

Tehnologia se dezvoltă zi de zi, iar dacă nu ţinem pasul, rămânem în urmă. Clienţii şi utilizatorii noştri (adică voi) caută noi şi noi soluţii pentru a-şi uşura munca, iar dacă noi nu reuşim să le livrăm, este normal să ne aşteptăm că ei să le caute în altă parte. Totuşi, excelenţa este litera noastră de lege. Ne dorim să vă oferim cele mai bune rezultate din punctul de vedere al calităţii.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Prezentare interactivă de produs : Realitatea Virtuală cu Actiu

Realitatea virtuală – efectul exploziei tehnologiei

Actiu-Panorama-R

Panoramele 360 de grade şi realitatea virtuală sunt cele mai hot tendinţe în amenajările interioare. Vorbim despre idei, oportunităţi, tehnologii şi deviceuri, însă omitem să punem întrebarea care stă pe buzele tuturor: cum anume le măsurăm rezultatele şi impactul? Continue reading

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Cum să navighezi fără mouse în pCon.planner

soarece-tastatura

Gândeşte-te la următorul scenariu: eşti cu laptopul în braţe, lucrând la o prezentare mega-importantă, când mouse-ul îţi rămâne fără baterie, iar touchpad-ul are un lag infernal. Ai nevoie urgentă să găseşti perspectiva potrivită ca să începi cât mai rapid randarea fără de care prezentarea de mâine nu ar mai avea impactul pe care ţi-l doreşti. Ce soluţii ai? (mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

pCon.box – vesti bune pentru utlizatorii Windows 10

update-pcon

Avem veşti bune pentru utilizatorii aplicaţiei pCon.box care folosesc Windows 10 fie pe tablete/smartphoneuri, fie pe PC. Noul update al aplicaţiei aduce numeroase beneficii, pe care le vom evidenţia în continuare.

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Soluții pentru amenajarea spațiilor mici

Modern-design-in-a-small-space

Amenajarea spaţiilor mici reprezintă de multe ori o problemă pentru o mare parte dintre noi. Este foarte dificil să integrăm toate piesele de mobilier şi de decor care ne plac în încăperi limitate din punctul de vedere al spaţiului.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment