Cum să valorificați cataloagele de date OFML la maximum

Dedicăm acest articol producătorilor care doresc să-și crească relevanța articolelor din cataloagele de date OFML pCon.

PEC_OFMLCatalog

(mai mult…)

Categorie: Do you know? | Tagged , , , , | Leave a comment

Probleme de Securitate cu Sentinel License Development Kit (LDK®) – Care sunt soluțiile?

Dorim să vă informăm că experții noștri în Securitate au descoperit probleme cu License Management System Sentinel License Development Kit (LDK®) de la compania Gemalto. Aceste probleme au fost rezolvate o dată cu apariția versiunii 7.63 ale acestui tool (Sentinel Runtime Environment).

(mai mult…)

Categorie: Tutorial | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Imm Cologne 2018 – Let’s be smart!

Alături de motto-ul „let’s be smart – future of intelligent homes“, echipa noastră de la EasternGraphics a fost prezentă la târgul internațional de mobilă din Cologne.

Ca partener de lungă durata al programului let’s be smart, am reușit să le demonstrăm vizitatorilor că o casă inteligentă nu reprezintă doar produsul final, cu toate gadgeturile ultra-moderne, ci întregul proces începe cu un pas mai devreme, o dată cu planificarea.

Exact aici intervine aplicația de design interior pCon.planner, cu ajutorul căreia am putut planifica Casa Inteligentă expusă la târg din timp. Beneficiind de noul nostru plugin VR (mulțumim partenerilor de la CMC), standul nostru a putut fi vizualizat în mediul VR cu doar o atingere de buton!

Această soluție îi ajută pe arhitecți și designeri să creeze showroomuri virtuale care la rândul lor oferă o experiență interactivă, plină de forme, mărimi și materiale care mai de care mai diverse pentru bucătării, livinguri sau spații office!

Nu doar standul nostru fizic de la imm cologne a fost excelent primit de către vizitatori. Aplicația mobilă pCon.box a stârnit un interes important, întrucât poate fi folosită cu success pentru configurarea direct de pe smartphone sau tabletă a produselor de mobilier ale unor companii celebre, precum Assmann, König + Neurath, Vitra și Zumtobel.

Vrem să mulțumim tuturor persoanelor care ne-au sprijinit cu ocazia acestui eveniment (inclusiv celor care ați fost prezenți ca vizitatori).

Mai jos puteți vedea câteva dintre fotografiile de la standul EasternGraphics.

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

pCon este la Târgul de Mobilă și Lumină Stockholm 2018!

Târgul de Mobilă și Lumină – Stockholm 2018 beneficiază de prezența întregii familii de la pCon! Dacă ești prin preajmă, vino și tu la acest eveniment major ca să te bucuri de cele mai noi designuri minimaliste de inspirație scandinavă și să descoperi inovațiile echipei noastre la EasternGraphics!

Toppbild_2018_new

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

EasternGraphics la ZOW 2018 – află toate detaliile!

Următorul târg major de home design de pe calendarul anului 2018 este ZOW 2018, iar echipa de la EasternGraphics nu putea să nu fie prezentă.

Descoperă unde ne poți găsi la acest eveniment de anvergură, dar și informații despre acesta!

ZOW_en

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

Încercați și voi pCon planner 7.6 chiar acum!

La sfârșitul anului trecut, am lansat suita pCon 7.6, într-unul dintre cele mai consistente updateuri ale softului nostru. Vă invităm pe toți dintre voi care doriți să beneficiați de una dintre cele mai puternice aplicații de amenajări interioare să-l încercați chiar acum (dacă nu ați făcut-o deja).

Planificator pcon

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , , | Leave a comment

3 trenduri pentru amenajarea băilor în 2018

Amenajarea băilor ne poate da bătăi de cap (mai ales nouă, românilor, din lipsa spațiului…). Cu ocazia acestui articol ne propunem să vă prezentăm cele mai la modă 3 trenduri de amenajare ale băilor.

1. Mai compacte, mai mici, mai… eficiente

Așadar, iată o veste care ar trebui să vă aducă un zâmbet pe buze: trendul principal în acest an este pentru folosirea băilor mai compacte, cu un accent mare pe eficiența spațiului.

Ce înseamnă asta? E simplu: căzi de baie pentru o singură persoană, toalete mai micuțe, însă cu un design special și chiuvete pe măsură! Cu alte cuvinte: adio tot ceea ce este mare!

Alternativ la căzile de baie se pot folosi cabine de dus amenajate cu stil și eficiență. De asemenea, un alt trend pentru amenajarea băilor în 2018 este utilizarea imprimeurilor de pereți (oricât de ciudat ar suna!) sau chiar și pe gresie!

Mai jos aveți un exemplu de baie modernă și compactă!

baie-minimalista

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Pe blogul pCon.planner poți găsi tot ce vrei despre amenajări interioare!

Pe blogul pCon.planner poți găsi o multitudine de sugestii și idei din domeniul amenajărilor interioare și a planificării home design. De la prezentări amănunțite ale tool-urilor aplicației noastre, la cele mai importante evenimente de amenajări interioare, noutățile despre soft-urile de home design și multe-multe altele, toate sunt disponibile pe blogul pCon.planner!

Facebook_P-PL_7_6_RO

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

EasternGraphics se extinde – sucursală nouă deschisă în Turcia

EasternGraphics își extinde rețeaua de vânzări, inaugurând prima sucursală din Turcia. Directorul acesteia, domnul Caglar Özgür, a lucrat în sediul central al companiei, din Ilmenau (unde a fost chiar și product manager pentru pCon.planner). Acum s-a întors în țara natală, Turcia, și a preluat frâiele sucursalei din Izmir. Acolo el se va ocupa de suport și expertiză în planificare 3D nu doar pentru clienții din Turcia, ci pentru toți clienții din Orientul Mijlociu.

Mai jos puteți vedea datele de contact pentru noua ediție din familia EasternGraphics:

EasternGraphics – Sales Area Turkey & Middle East

EasternGraphics Software Services Ltd.

Balçova / İzmir

Turkey

Tel.: +90 546 565 05 23

info-tr@easterngraphics.com

www.EasternGraphics.com

Karte_Blog

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

Soluții pentru a rezolva problemele de display și performanță în pCon.planner

Aplicația 3D pCon.planner are nevoie de resursele necesare pentru a funcționa la cei mai înalți parametri: putere de procesare, memorie RAM suficientă, dar și memorie grafică. Chiar dacă sistemele voastre întrunesc cerințele necesare pentru a rula aplicația, în unele situații pot apărea probleme de display și/sau performanță.

Iată câteva dintre soluțiile pe care le aveți pentru a remedia aceste probleme.

(mai mult…)

Categorie: Tutorial | Tagged , , , , , , | Leave a comment