Cele 3 elemente esenţiale ale aplicaţiei pCon.box – comunicarea la cel mai înalt nivel

puterea-informatiei

Revenim cu discuţiile despre elementele esenţiale ale aplicaţi pCon.box. Astăzi ne vom referi la puterea informaţiei, trăsătură definitorie pe care o puteţi folosi în avantajul vostru dacă utilizaţi pCon.box!

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , | Leave a comment

Cele 3 elemente esențiale ale aplicaţiei pCon.box – caracterul informaţional

pCon.box_1

Am pregătit acest articol special pentru a vă prezenta primul dintre cele 3 elemente-cheie care fac aplicaţia noastră, pCon.box, extrem de utilă. Astăzi vom discuta despre caracterul informaţional al pCon.box, urmând ca în alte 2 articole să abordăm celelalte elemente-cheie ale aplicației.

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , , | Leave a comment

Încălziți-vă atmosfera de acasă cu aceste trenduri de vară!

Sunt numeroase motive pentru care să sărbătoriţi vioiciunea verii, iar designul interior al locuinţelor voastre este unul dintre cele mai bune locuri de unde puteţi să-ncepeți.

De aceea, ne-am gândit că ar fi distractiv, dar şi util să adunăm la un loc câteva idei creative prin care puteţi aduce bucuria verii în casele voastre (atât “indoor”, cât şi “outdoor”). Aşa că iată câteva trenduri de vară:

O zi la… plajă!

Nimic nu se aseamănă cu sentimentul pe care-l aveţi când staţi vara la plajă, pe un şezlong, cu marea la picioare, nu-I aşa? Atunci de ce să nu vă bucuraţi de aceleaşi trăiri şi din confortul locuinţelor voastre prin incorporarea unor trenduri de vară?

Nu e chiar atât de complicat: puteţi începe prin adăugarea de elemente comune caselor de plajă că să va înseninaţi spaţiul, după care puteţi completă decorul cu diverse elemente de mobilier în culori marine. Adăugaţi la mix fie o masă de lemn în culori deschise, fie un scaun cu aceleaşi caracteristici.

Ca notă finală? Câteva decoraţiuni… nautice!

Vedeţi în imaginea de mai jos exemplul perfect!

Beach-House

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Pentru o impresie de durată: despre tehnica color-blocking

Suntem în mijlocul verii şi acum este timpul să scoateţi “mobila de grădina” de la naftalină că să oferiţi interioarelor voastre un strop de culoare!

Poate sunteţi fanii unei schimbări mai subtile? Atunci cel mai indicat este să adăugaţi în casele voastre un buchet de vară sau nişte fețe de pernă noi!

Totuşi, dacă într-adevăr vă doriţi să faceţi impresie, atunci tehnica numită color-blocking este ceea ce căutaţi!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , | Leave a comment

Învățați să preluați frâiele pCon.planner – Tips & Tricks pentru o planificare perfectă!

pCon.planner oferă un spectru larg de funcţii care vă permit să creaţi planuri fantastice, indiferent de necesităţile pe care le aveţi.

Totuşi, încă mai pot apărea probleme în timpul procesului de planificare. Câteodată nu contează cât de mult v-aţi strădui, pentru că lucrurile pur şi simplu nu vor să se aşeze aşa cum vă doriţi… Sau poate că altă dată nici nu vă daţi seama decât după ce aţi început randarile că ceva lipseşte planului vostru…

Planificator pcon

Pentru toate aceste probleme, v-am pregătit câteva soluţii care va vor face cu siguranţă munca mult mai uşoară!

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

Unituri dentare cu un excelent raport calitate-preţ de la Stomacom – vezi oferta și în pCon.catalog!

Căutaţi unituri dentare & aparatură dentară pentru cabinetul dumneavoastră? Vă doriţi soluţii cu un raport calitate-preţ super, care să corespundă cerinţelor tot mai dificil de satisfăcut din punctul de vedere al spaţiului?

cabinet_medical_stomacom

Atunci avem deosebita plăcere să vă prezentăm noua adiţie pCon.catalog: firma de import-export şi comercializare de aparatură stomatologică cu experienţă şi prestigiu pe piaţa de profil din România şi nu numai: Stomacom!

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment

Optimizați-vă designul cu BeeWaTec – acum disponibil în pCon.catalog!

Indiferent de tipul activităţii pe care o aveţi, un aspect este universal valabil: productivitatea şi fluxul de lucru sunt elemente esenţiale pentru o zi de muncă încununată de succes. Însăşi această idee de optimizare a procesului la serviciu este piatra de temelie pe care BeeWaTec a fost fondată.

BeeWaTec

De-a lungul anilor, grupul format din 3 companii (Haid, BeeWaTec şi BeeWaTec-Systems) şi-a extins expansiunea către noi şi noi pieţe, lucrând pentru dezvoltarea de soluţii pentru spaţiile de lucru de la birou, pentru care să beneficieze industriile din sectoare cât mai variate.

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , | Leave a comment

pCon.catalog pe scurt: ce este și cum vă poate ajuta

logo_pcon_catalog

În ultimele săptămâni v-am tot informat despre noii “membri” pe care-i puteţi găsi în pCon.catalog (exemple aici, aici sau aici). Pentru cei dintre voi care încă nu sunt familiarizaţi cu pCon.catalog, am pregătit acest articol special, în care vom prezenta beneficiile platformei noastre.

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , | Leave a comment

Planificare pentru generaţiile viitoare: EromesMarko, disponibil în pCon.catalog

Vorbim deseori despre importanța mobilei şi a planificării spaţiului în birouri. Acestea influenţează dispoziţia, productivitatea şi satisfacţia angajaţilor.

Să ne-ntoarcem pentru o clipă la copilărie şi la adolescenţă şi să vorbim despre… sala de clasă! Spaţiul din sala de clasă cere schimbări permanente, nu sunteţi de acord? Gândiţi-va că munca în echipă devine pe zi ce trece mai importantă pentru copii şi tineri, iar perspectivele şi orizonturile acestora sunt din ce în ce mai diverse.

EromesMarko_image

Audienţe eterogene şi diferite au nevoie de perspective cât mai variate, corect? Ei bine, producătorul olandez EromesMarko exact acest lucru oferă!

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment

Obiecte mici, dar cu impact major: PJ Production este de acum disponibil în pCon.catalog!

Accesoriile sunt uneori lucrurile la care ne gândim la sfârşit, nu? Pe acestea le cumpărăm abia după ce ne asigurăm că avem toate celelalte obiecte esenţiale. Totuşi, de multe ori lucrurile mici fac diferenţa şi ne fac vieţile mai eficiente! Să luăm exemplul PJ Production

PJ_Production_Image

În ultimii 20 de ani, producătorul danez a creat accesorii de birou menite să asigure un mediu de lucru confortabil şi ergonomic. Designurile lor simple vă permit să aveţi toate uneltele de care aveţi nevoie la dispoziţie, fără să vă distragă de la proiectele de care vă ocupaţi.

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment