Realitatea virtuală, un spectacol vizual şi în domeniul amenajărilor interioare!

Dac-ar fi să ne bazăm pe studiul companiei de cercetare americane Super Data peste 6 milioane de căşti VR au fost vândute în lumea întreagă doar anul trecut. Să fie acesta doar un trend trecător sau chiar asistăm la ceva cu adevărat de viitor? Nimeni nu poate spune care este adevărul, cel puţin deocamdată.

VR-cartoon

Totuşi, dacă numerele prezentate mai sus corespund realităţii, atunci un lucru este sigur: magnitudinea economică a realităţii virtuale trebuie reevaluată. 100% valabil şi pentru industria mobilei de birou.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

Pentru o experienţă perfectă de vânzări sau cum legăm emoţiile de argumente

Emoţiile vând cel mai bine

Prezentările ultra-moderne de astăzi, tehnologiile super evoluate, noile metode de consultare… Toate cele pe care le-am enumerat nu fac doi bani dacă trecem cu vederea peste următorul lucru: procesul de vânzare se adresează unui public care are un set CLAR de nevoi.

furniture_solution_emotion3

Întrebarea care derivă de aici este inevitabilă din punctul nostru de vedere: cum găsim o soluţie universală, care să se plieze necesităţilor fiecărui client? Greu, nu? Este nevoie de o doză perfect calibrată de competenţă, încredere şi emoţie, care să guverneze produsele pe care să le livrăm.

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Bis: noi tendințe de amenajări interioare la modă pentru toamna 2017

Scriam mai deunăzi despre “4 trenduri de amenajări interioare pentru toamna 2017”. Acum revenim cu noi sugestii referitoare la tendinţele de amenajări interioare la modă pentru anotimpul frunzelor cărămizii.

fall-2017-home-design

Toamna, anotimpul culorilor cu nuanţe profunde şi bogate

Culorile cu nuanţe profunde şi bogate au făcut parte dintotdeauna din decorul toamnei. Ei bine, anul asta designerii mizează pe un plus de curaj atunci când discutăm despre ceea ce înseamnă… îndrăzneţ!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

pCon.planner, partenerul STIHL la o nouă ediţie a târgului virtual “STIHL VIKING Treff

Totul pentru reţeaua de comercianţi – “spectacol live de stradă” cu STIHL

Încă o dată este timpul pentru cel mai important eveniment anual pentru STIHL: “STIHL VIKING Treff”. Cu această ocazie, compania îşi prezintă cele mai noi produse, activităţile de marketing, dar şi cele mai proaspete noutăţi cu privire la reţeaua sa de comercianţi.

Ca de obicei, STIHL pune mare accent pe calitate şi inovaţie, însă de dată această vă pregăteşte şi o surpriză cu privire la modalitatea de prezentare. Un mic indiciciu: realitatea virtuală!

STIHL şi pcon.planner fac casă bună!

De câţiva ani buni, STIHL se bazează pe pCon.planner pentru a se consulta cu toţi specialiştii şi comercianţii săi atunci când este nevoie de designul sau chiar şi simpla reamenajare a interioarelor magazinelor. De altfel, departamentul “Reţeaua Comercianţilor şi Partenerilor STIHL” se ocupă de amenajarea magazinelor folosind… pcon.planner!

În plus, stafull STIHL utilizează material promoţional creat cu ajutorul planificatorului de cameră 3D pentru a vizualiza conceptele de design. Odată cu evoluţia rapidă a tehnologiei, era firesc să vină şi o evoluţie a metodelor de prezentare a produselor. În cazul STIHL, asta înseamnă o trecere de la randări şi videouri realiste la… realitatea virtuală!

Acum aveţi posibilitatea să experimentați “the new thing” chiar live! Stafful STIHL este mereu pregătit să vă facă turul de onoare al magazinelor virtuale!

STIHL_training-1024x556

În timpul pregătirilor pentru târgul virtual… şi dincolo de acesta! Echipa STIHL, la o sesiune de training cu pCon.planner în Ilmenau. Tehnologia realităţii virtuale îmbogăţeşte procesul de comunicare şi le permite comercianţilor să experimenteze noile interioare ale magazinelor chiar de dinainte că acestea să fie amenajate sau construite!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Cu pCon.box ai cel mai eficient instrument de vânzări la îndemână!

De fiecare dată când aducem în discuţie consultanţa şi prezentarea de produse, industria mobilei poate să fie înşelătoare. Până la urmă, sunt disponibile sute de produse, fiecare dintre ele cu zeci de culori, caracteristici şi configuraţii…. Întrebarea pe care ne-o punem în mod logic este: cum le putem arata clienţilor infinitatea de combinaţii posibile?

Grafik_pCon_box_fuer_Blog

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , , | Leave a comment

Produsele Ergotron prind viaţă în pCon.planner!

LX-Arm-Dual-Direct-at-Desk_hires

Arhitecţii şi designerii au de acum posibilitatea să integreze direct standurile de birouri ale firmei Ergotron în planurile lor de amenajare interioară.

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , | Leave a comment

Creativitatea, în mijlocul întregii actiunii – despre “zonele centrale”

Spaţiile de lucru de acum 30 de ani nu au nimic de-a face cu cele de astăzi. Acum avem open space-uri care mai de care mai extinse, “asezonate” cu birouri ce sunt echipate, desigur, cu tablete şi laptopuri.

În acelaşi timp, diferenţele de amenajare a spaţiilor de lucru nu sunt doar “fizice”. Funcţionalităţile diferă total. Până la urmă, un birou staţionar nu întreţine și nu dezvoltă creativitatea pe care ne-o dorim şi nici nu asigură mobilitatea care ni se cere.

Aşadar, în aceste condiţii cum pot designerii sau vânzătorii de mobilă să ajungă la clienţi cu cele mai bune soluţii de amenajare a spaţiilor de lucru? Ce lucruri trebuie integrate într-un birou care încurajează creativitatea şi în acelaşi timp îndeplineşte toate necesităţile legate de productivitate?

Ce spuneţi despre un loc unde lucrul în echipa este centrul focal? Ne referim la centrele de “brainstorming”, care sunt echipate cu tot ceea ce este nevoie pentru îndeplinirea taskurilor. Aceste centre poartă denumirea de “zone centrale”.

mittelzone_beispiel

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

4 trenduri de amenajări interioare pentru toamna 2017

Anotimpul în care frunzele copacilor cad se apropie cu paşi rapizi şi siguri. De aceea, simţim că este momentul să vă prezentăm câteva dintre trendurile de amenajări interioare pentru toamna 2017. Aşa, ca niște sfaturi din partea echipei pCon.planner

1. Adio interioare… imaculate!

gallery-1498240610-all-white-farmhouse

V-aţi dori mai multă culoare în casele voastre? Atunci vă va plăcea să aflaţi că experţii în home design cântă deja prohodul interioarelor “full white and gray”. În schimb, un trend de amenajări interioare pentru toamna 2017 se bazează pe folosirea de nuanţe bogate de maroniu, negru, verde sau chiar şi blush (un fel de roz).

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Cum să creezi o tavă în pCon.planner

Colegii noştri v-au pregătit un exerciţiu practic în pCon.planner: cum să creezi o tavă în aplicaţia noastră!

DIY-Tablett-render

Aceia dintre voi care sunteţi familiarizaţi cu lucrul în programe de amenajări interioare 3D sau CAD nu există să nu se fi întâlnit cu o provocare ca aceea despre care vom discuta: conceperea de la zero a unui obiect mai… neobişnuit. În cazul nostru: un model 3D al unei tave!

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

Cele mai bune soluții de aparatură stomatologică – de la Stomacom, în pCon.catalog!

Pentru cei dintre voi care caută unituri dentare şi aparatură stomatologică de cea mai bună calitate avem o veste excelentă: produsele prestigioasei companii româneşti, Stomacom, sunt disponibile în pCon.catalog.

cabinet_medical1_kam2_nightsky

Cine spune că pCon.catalog este plin doar cu scaune de birou şi mese de conferinţe se-nşală amarnic. În lista noastră mereu în creştere, avem o mulţime de retaileri cu produse din numeroase alte departamente. Să luăm exemplul industriei stomatologice: de curând, respectata companie românească, Stomacom, poate fi regăsită în pCon.catalog!

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment