Easterngraphics și pCon participă la Design District ‘17

Design-District-Banner

O nouă ediţie a Design District din Rotterdam începe pe 7 iunie, iar echipa noastră de la EasternGraphics va fi prezentă în mijlocul acţiunii! Anul acesta, târgul de design interior va avea loc la Van Nelle Fabriek, între 7 şi 9 iunie. După cum am spus, EasternGraphics Benelux va fi acolo şi vă va prezenta noutăţile pCon, dar şi nenumăratele posibilităţi ale realităţii virtuale.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon la Clerkenwell Design Week!

Londra merită întotdeauna vizitată, this is a fact. Începând de marţi, 23 mai, îţi oferim încă un motiv ca să faci o vizită în capitala Regatului Unit: a opta ediţie a Clerkenwell Design Week, care se întinde până joi. Echipa pCon va fi acolo!

Chiar în mijlocul Londrei, multe dintre cele mai creative companii din lume îşi vor deschide birourile, artiştii îşi vor deschide studiourile, iar brandurile internaţionale îşi vor deschide showroom-urile. De-a lungul celor 3 zile ale evenimentului, vizitatorii vor putea participa la workshop-uri sau expoziţii şi, desigur, vor putea savura specialităţile londoneze în puburile locale! Intrarea este gratuită. Oricine se poate înscrie direct pe pagina festivalului.

170517-Clarkwell_Design_Messe_Orangebox

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

Prezentare de produs – cum o simplă bifă poate face toată diferenţa!

Din secolul al XXI-lea, oamenii nu mai sunt doar fiinţe sociale, ci s-au transformat în veritabile fiinţe… vizuale! De fiecare când privim o imagine, impactul ei asupra noastră este mult mai mare decât putem conştientiza. Creierele noastre procesează imaginile instant, după care ne conectăm emoţional cu acestea şi le stocăm adânc în subconştient.

Prezentare de produs – cum o simplă bifă poate face toată diferenţa! shadow plane pCon.planner ospray Prezentare de produs – cum o simplă bifă poate face toată diferenţa! shadow plane pCon.planner ospray

Acestea fiind spuse, nu este de mirare că imaginile produselor au un impact puternic în lumea vânzărilor. Un proces de prezentare a produselor realizat ca la carte ajută la împachetarea mesajelor sub forma dorită şi la influenţarea potenţialilor clienţi spre a face o achiziţie.

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , | Leave a comment

Social Media all the way: panoramele pCon își dau întâlnire pe Facebook!

Panoramele pCon îşi dau întâlnire pe Facebook

Living-Room

În ultimul deceniu, Social Media a schimbat total felul în care business-urile funcţionează. Tot ceea ce ştiam despre marketing şi PR s-a evaporat ca un nor de praf odată cu apariţia Facebook-ului şi a Twitter-ului. Cea mai importantă modificare? Atracţia şi cererea tot mai mare pentru partea vizuală şi implicit pentru imagini! Continue reading

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Casala, în pCon.planner catalog!

Avem o veste buna: renumita firma Casala se alătură membrilor de marcă ale caror informații complete despre produse le puteți găsi în pCon.catalog!

Casala

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , | Leave a comment

pCon.planner 7.5 e online!

pCon.planner 7.5 e online! pCon.planner 7.5 design interior aplicatie amenajari interioare

Sărbătorim această primăvară minunată cu noua versiune pCon.planner! Să vedem la ce trebuie să vă aşteptaţi de la pCon.planner 7.5!

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , | Leave a comment

Abonează-te la pCon.update şi ai acces la datele a peste 100 producători!

În continuarea articolului despre pCon.update şi numeroaselor sale beneficii, revenim astăzi cu informaţii legate de abonarea la serviciul care-ţi poate transforma business-ul într-un mare succes: pCon.update!

pCon.update_overview

Cuvânt introductiv pentru toţi distribuitorii

Cum ar fi să aveţi acces la informaţiile comerciale pentru fiecare obiect în parte, dar şi la datele grafice ale produselor marilor companii din lumea întreagă, totul pentru doar 28 euro/lună?

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

Totul este pe măsură: dimensionarea în pCon.planner – noutăţi

Dimensionarea este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont când îţi construieşti un plan în pCon.planner.

panorama-randare

Este crucial să ai grijă să alegi distanţa corespunzătoare dintre obiecte, însă în acelaşi timp e nevoie să respecţi anumite standarde şi norme. Produsul final trebuie să fie atrăgător pentru client şi să-ţi apropie vânzarea, nu-i aşa? Uşor de spus, însă dificil de realizat deseori.

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

pCon.planner, numit cel mai bun software pentru design interior!

Ce poate fi mai interesant decât să ne informăm de la un super-site dedicat designului interior, domeniul de care atât noi, cât şi voi suntem îndrăgostiţii? Ce ziceţi de un site care clasează pCon.planner drept cel mai bun software pentru design interior?

Winners

Luna trecută, platforma ce găzduieşte informaţii despre designul interior, MyHome.pl, a făcut un top al celor mai bune programe de amenajări interioare, iar aplicaţia pCon.planner a ocupat cea mai bună poziţie!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Standardul de date OFML – planificarea eficientă

Standardul de date OFML

tehnologie-ofml

Reluăm seria articolelor despre pCon.update şi pCon.planner cu un articol mai amănunţit şi mai tehnic, dedicat standardului de date OFML şi mai precis meta-planificării ca parte de bază a meta-operaţiunilor.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment